Skip to main content
De Tarot van het Werk

De eerste editie van de Tarot van het Werk is uitverkocht. Om de volgende editie van de Tarot van het Werk te bestellen, vul dit formulier in.

De Tarot van het Werk is geïnspireerd door verschillende instrumenten van collectieve intelligentie, in het bijzonder het tao spel, geknutseld en herzien in een collaboratief divinatie tarot dek. In het spel gaat elke speler op een persoonlijke zoektocht in verband met werk en het dagelijks leven. De zoektocht wordt vastgelegd tijdens een eerste kaarttrekking, "de trekking van het heden", waarna de voortekenen worden onthuld tijdens een tweede trekking: "de trekking van de toekomst".
De groep ondersteunt elke speler in zijn zoektocht. In tegenstelling tot een klassiek tarot spel hoeven geen experts de kaarten te lezen: de hele groep heeft de macht om de mysteries van het spel te ontrafelen. Bij de laatste trekking, die "inzet" wordt genoemd, doen de spelers een persoonlijke inzet die de rest van de groep kan betrekken.

Lucie Caouder

Duur: 1,5 tot 3 uur
Aantal spelers: 2 tot 5 personen
Materialen: een Tarot van het Werk dek, witte bonen, een magische formule, een sprekende stem, luidsprekers, een palmboom onder glas.

Productie
Ontwerp: Mathilde Maillard
Grafisch ontwerp en redactionele opvolging: Lucie Caouder
Het verzamelen van foto’s en tekeningen: Mathilde Maillard
Illustraties : Samuel Trenquier
Erkenningen : Anna Czapski, Salim Djaferi, Samuel Hackwill, Pierre Huyghebaert, Diederik Peeters, Baptiste Toutlemonde et tou·te·s les joueur·se·s qui se sont réuni·e·s pour tester le jeu avec nous.
Zelfpublicatie : Club Travail en Lucie Caouder

Contact

General manager
Pierre-Laurent Boudet
pierlo.boudet (at) entropieproduction.be
+32 484 650 830
Administrative manager
Stéphanie Bouteille
admin (at) entropieproduction.be
+32 491 07 20 76
Production manager
Rocio Leza
rocio.leza (at) entropieproduction.be
+32 4 77 05 58 81
Communication manager
Marie-Sophie Zayas
communication (at) entropieproduction.be
Webmaster
Abel Poucet

Entropie Production is supported by Ministry of Culture of Fédération Wallonie Bruxelles, Wallonie Bruxelles International and the Commission communautaire française (Cocof).

Bureau: P.A.C.O. (Pôle d’Accompagnement Collaboratif et Ouvert) - 17 Manchesterstraat 1080 Sint-Jans-Molenbeek