Skip to main content
Bruno Freire

Bruno Freire is een choreograaf en performer, geboren en getogen in São Paulo. Na zijn studies communicatie en semiotiek en met een bachelor dans en performance van het PUC-SP (Brazilië) onder de arm vertrekt hij naar Europa waar hij een masteropleiding ex.e.r.ce choreografische studies volgt in Montpellier (2013-2015). Tijdens deze opleiding waagt hij zich aan architectuur, video, theater, fotografie, poëzie, performance en probeert hij simpelweg reiziger te zijn.

Momenteel is hij op zoek naar het wonderbaarlijke. The marvellous is now. Een manifest. Als een danser aan het werk in een eeuwige studio, een onderzoek zonder einde… Hij pendelt tussen Brazilië, Frankrijk en België. In Brazilië werkt hij samen met Sheila Ribeiro, Cristian Duarte et Thelma Bonavita. En onlangs werkte hij o.a. met Mette Ingvarsten en Radouan Mziriga.
Hij is geïnteresseerd in de ontwikkeling van manieren van lichaamsbeleving en van verschillende vormen van artistieke expressie die zijn experimenten leven kunnen inblazen en ze kunnen verrijken.

Contact

General manager
Pierre-Laurent Boudet
pierlo.boudet (at) entropieproduction.be
+32 484 650 830
Administrative manager
Stéphanie Bouteille
admin (at) entropieproduction.be
+32 491 07 20 76
Production manager
Rocio Leza
rocio.leza (at) entropieproduction.be
+32 4 77 05 58 81
Communication manager
Marie-Sophie Zayas
communication (at) entropieproduction.be
Webmaster
Abel Poucet

Entropie Production is supported by Ministry of Culture of Fédération Wallonie Bruxelles, Wallonie Bruxelles International and the Commission communautaire française (Cocof).

Bureau: P.A.C.O. (Pôle d’Accompagnement Collaboratif et Ouvert) - 17 Manchesterstraat 1080 Sint-Jans-Molenbeek