Skip to main content
Im-Monde

Met het Human Brush-mechanisme

Im-Monde
Met het Human Brush-mechanisme
L’immonde est immense. Im-Monde is alles wat niet de wereld is, alles wat onder het oppervlak ligt, onder het schijnbare, onder de schoonheid - onder de schijnbare schoonheid. Het is alleen lelijk voor de ogen van de wereld. Maar het is duister, vaak onzichtbaar. Im-Monde is een relatie tot de wereld. Maak je longen leeg, laat je onder de grond zakken alsof het de bodem van een zwembad is. Eenmaal daar, kijk op en zie de wereld door zijn voeten. Wees wereldvreemd en wordt helderziende.
Voorvoegsel -in of im- voor het woord ’monde’ (wereld) = uit de wereld, alles wat niet de wereld is. (Net als im-mobiel, im-moreel, in-stabiel ...) De visuele voorstelling van de Human Brush is voor de gelegenheid herschikt onder de titel Im-Monde.
De performance is gekoppeld aan de installatie van Vincent Glowinski’s monumentale schilderijen over de migratie van vluchtelingen in het Middellandse Zeegebied.

Conception-Performance: Vincent Glowinski
Création video: Jean-François Roversi
Musique live: Léo Dupleix
Production: Pierre-Laurent Boudet / Entropie Production

Contact

General manager
Pierre-Laurent Boudet
pierlo.boudet (at) entropieproduction.be
+32 484 650 830
Administrative manager
Manon Faure en intérim
admin (at) entropieproduction.be
+32 2 642 20 57
Production manager
Rocio Leza
rocio.leza (at) entropieproduction.be
+32 4 77 05 58 81
Communication manager
Marie-Sophie Zayas
infos (at) entropieproduction.be
Webmaster
Abel Poucet

Entropie Production is supported by Ministry of Culture of Fédération Wallonie Bruxelles and Wallonie Bruxelles International