Skip to main content
Collectif 3ème Vague

Léa, Aurélien en Maxime zijn drie jonge kunstenaars die tussen België en Frankrijk werken. In 2019 besloten ze samen te werken om ecologie op de podiumkunst toe te passen.
Ecologie gaat ons aan het hart. Niet eenvoudig als "milieubescherming", maar vooral als de studie van een omgeving en haar relaties, van wat ons met een bepaalde plaats verbindt. Ecologie in de zin van zorg voor sociale rechtvaardigheid en de intrinsieke gevolgen van het kapitalisme op alles dat leeft.
Ons onderzoek begint met een paradox: in ons persoonlijk leven denken we dagelijks na over ecologie. Maar tot nu toe hebben we nooit geprobeerd deze overwegingen te vertalen naar de schepping van live kunst, dat wil zeggen naar ons werk. Wat kunnen we doen als kunstwerkers in onze sector die met deze vraag geconfronteerd worden, in een tijd van een algemeen bewustzijn over de sociale en politieke kwesties rond ecologie?
3rd Wave, een ecologie van live performance, geschreven en geregisseerd door Léa Tarral, Aurélien Leforestier en Maxime Arnould. Met de productiesteun van Entropie Production en het welwillende oog van Aurore Stalin (SLOWDANSE). De creatie wordt gesteund door CENTQUATRE PARIS, le far° Nyon, Théâtre de Poche (Hédé-Bazouges). Coproductie door La Bellone en La Fabrique de Théâtre (Bouverie).

Contact

General manager
Pierre-Laurent Boudet
pierlo.boudet (at) entropieproduction.be
+32 484 650 830
Administrative manager
Manon Faure en intérim
admin (at) entropieproduction.be
+32 2 642 20 57
Production manager
Rocio Leza
rocio.leza (at) entropieproduction.be
+32 4 77 05 58 81
Communication manager
Marie-Sophie Zayas
infos (at) entropieproduction.be
Webmaster
Abel Poucet

Entropie Production is supported by Ministry of Culture of Fédération Wallonie Bruxelles and Wallonie Bruxelles International